Vappukamppis! Yli 150 huipputuotetta jopa -74 % 2.5. asti. Klikkaa tästä ostoksille! X
Brändiesittely: M-Sportswear



Brändiesittely: M-Sportswear


Huikean suosion saavuttaneet M-Sportswear -vaatteet treeniin & vapaa-aikaan kotimaisesta Training With Ilona -verkkokaupasta! Ilonan luotsaama vaatebrändi on kasvanut muutamassa vuodessa huikeaan suosioon, ja valikoimasta löydät nykyään treenivaatteiden lisäksi esimerkiksi ihanat Lounge Wear Set vapaa-ajan asut.

M-Sportswear tuo saatavillesi aidosti toimivia, laadukkaista materiaaleista valmistettuja ja silti edullisia vaatteita, jotka sopivat erinomaisesti niin monipuoliseen treeniin kuin vapaa-aikaankin. M-Sportswear on vaatebrändi, jonka kulmakivinä toimivat samat perusarvot kuin Ilonallakin: tuotteiden ja palveluiden korkea laatu, jatkuva innovaatio sekä aidosti toimivat ja funktionaaliset tuotteet, jotka helpottavat arkeasi ja auttavat sinua saavuttamaan tuloksesi, olipa tavoitteesi mikä tahansa! M-Sportswear on syystäkin Training With Ilona -tiimin luottobrändi.

M-Sportswear -mallisto lanseerattiin vuonna 2020, ja malliston lippulaivatuotteena toimivat High Waist Workout -trikoot ovat säilyneet yhtenä suosituimmista tuotteista tähän päivään asti. Nykyään M-Sportswear -vaatemallisto pitää sisällään kymmeniä erilaisia tuotteita, ja treenitrikoiden ja toppien lisäksi löydät Training With Ilona -verkkokaupasta esimerkiksi Lounge Wear Set -asut, hupparit, alusvaatteet ja sukat.

Tutustu myös M-Nutrition:n kahteen muuhun tuoteperheeseen:

M-Nutrition - huippulaadukkaat lisäravinteet ja terveystuotteet hyvinvointiasi tukemaan!
M-Nutrition Training Gear - laadukkaat varusteet ja välineet ja kattava valikoima erilaisia tarvikkeita shakereista pop socketeihin!

M-Sportswear -treenivaatteita pääset selaamaan tästä.

Muista myös seurata M-Nutrition-sometilejä: löydät M-Nutrition-tilit sekä Instagramista että Facebookista. Ilmoitamme uusista vaatelanseerauksista somekanavissamme, joten seuraamalla meitä pysyt mukana menossa!




TAKAISIN
Loading...