Pääsiäisen tarjous: yli 29 € tilaukset ilman toimituskuluja Matkahuollon noutopisteisiin & pakettiautomaatteihin!  X
Brändiesittely: Supermass Nutrition



Brändiesittely: Supermass Nutrition


Legendaariset Supermass Nutrition -tuotteet Training With Ilona -verkkokaupasta! Supermass Nutrition on yksi Trainingwithilona.fi-verkkokaupan huippubrändeistä, ja täysin syystä: samanlaisia tuotteita et markkinoilta löydä. Valikoimassa Ilonan suosikit, kuten GOOD MORNING ja PREZONE-valmisjuomat.

Vahvasti kotimainen Supermass Nutrition -tuoteperhe sai alkunsa jo vuonna 2014, ja brändi luotiin palavasta intohimosta fitnessurheiluun sekä ennen kaikkea halusta kehittää ja tuoda lisäravinnemarkkinoille jotain uutta, innovatiivista ja ainutlaatuista. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tutkimustieto, uusimmat, laadukkaimmat raaka-aineet ja ylivoimaisen herkullinen maku, jotta saisit jokaisesta treenistä irti sataprosenttisen tehon. Tuoteperhe pitää sisällään huikean valikoiman tuotteita, ja koko valikoima on myynnissä Training With Ilona -verkkokaupassa!

Supermass Nutrition -tuoteperhe sisältää laadukkaiden ravintolisien ohella kattavan valikoiman treenivaatteita ja varusteita.

Kokosimme tähän muutaman suosituimmista tuotteista sen varalta, että valinnanvaikeus yllättää! Nämä tuotteet ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo vuosien ajan, ja niiden arvosteluiden keskiarvo on täydet 5 tähteä.


Voit myös klikata selaamaan koko brändin valikoimaa tästä.

Tervetuloa ostoksille Training With Ilona -verkkokauppaan!

Muista myös ottaa Supermass Nutrition seurantaan somessa: löydät brändin Instagramista ja Facebookista.




TAKAISIN
Loading...