Maksuaikakampanja: osta yli 99 €, saat 3kk korotonta maksuaikaa TWI Erämaksulla! X

Palautus


Trainingwithilona.fi-verkkokaupan tuotteilla on 21 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus! Lue alta lisätietoa ja ohjeet palautuksen tekemiseen.


Tuotteiden palauttaminen maksaa 6,90 €

Myyntikuntoisilla tuotteilla on 21 vuorokauden palautusoikeus. 21 vuorokauden palautusaika alkaa siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteet (eli noutanut paketin noutopisteestä tai automaatista tai vastaanottanut kotiinkuljetuksen).

Mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 69 €, lisätään tilaukselle toimituskulut toimitusehtojemme mukaisesti edullisimman toimitustavan mukaan (4,90 €). Tuotevaihdot ovat ilmaisia ja tuotteita voi vaihtaa eri väriseen tai kokoiseen, samaan tuotteeseen. Mikäli tuote on viallinen tai rikki, hyvitämme tuotteen hinnan tai lähetämme tilalle uuden tuotteen. Jos taas sait väärän tuotteen, laitamme palautuksen saavuttua oikean tuotteen tulemaan. 


Noutamattomista tilauksista veloitamme 12 € käsittelykulun.


Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta alusvaatteille, uima-asuille, juomapulloille tai avatuille lisäravinteille. Palautettavan tuotteen täytyy olla siisti ja myyntikuntoinen, alkuperäisessä pakkauksessaan, vaatteissa laput paikoillaan, ei karvoja tai meikkitahroja, vaatetta ei saa olla pesty pesukoneessa, ravinteissa sinetit avaamattomia jne. Mikäli palautettu tuote ei täytä edellämainittuja kriteereitä, lähetämme tuotteen takaisin ostajalle ja veloitamme uudelleentoimituskulut.


HUOM! Mikäli palautat ei-palautuskelpoisia tuotteita (esim. avatut lisäravinteet) erikseen tai palautuskelpoisten tuotteiden joukossa, emme tule hyvittämään niitä.


Verkkovalmennuksilla ei ole palautusoikeutta. Jos sinulla on kysyttävää valmennuksista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan Fitclub Finlandin valmennusasiantuntijoihin: info@fitclubfinland.fi


Palauttaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:


(PUHELIMELLA KATSOESSA RULLAA KUVAA OIKEALLE)


HUOM! Mikäli tilauksesi oli tilattu Budbeen toimitustapoja käyttäen, pystyt tilaamaan noudon palautuksellesi Budbeen sovelluksen kautta.TAKAISIN
Loading...