Upeat M-Sportswear collegesetit nyt myynnissä! Klikkaa tästä ostoksille. Tsekkaa myös supertarjous Beauty Burnista: 40 % ale 10.12. asti! X
Shoppaile joustavammin TWI Laskun & TWI Tilin avulla!Shoppaile joustavammin TWI Laskun & TWI Tilin avulla!


Shoppaile nyt joustavammin Training With Ilona Shopin laskulla ja TWI Tilillä - jopa 36 kk maksuaikaa tilauksellesi nopeasti ja helposti!


30 päivän TWI Lasku aina 0 €, ilman piilokuluja tai korkoa!


Avarda & Training With Ilona Shop lanseeraavat yhteistyössä uskomattoman helppokäyttöiset ja joustavat maksutavat, joiden avulla saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskulla, tai voit maksaa ostoksesi joustavasti erissä jopa 36 kuukauden - siis 3 vuoden maksuajalla!


Tässä vielä lyhyt tietoisku TWI Laskusta ja TWI Tilistä:


  • Voit maksaa TWI Laskulla kaikki ostokset verkkokaupassa. Saat ostoksillesi 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Lasku ei siis maksa sinulle mitään!
  • Voit maksaa TWI Tilillä kaikki ostokset verkkokaupassa. Tilimaksulla voit maksaa helposti haluamasi summan ostoksistasi joustavasti erissä. Voit myös maksaa jäljellä olevan saldon pois milloin tahansa.
  • Maksujen välittäjän toimii Avarda, joka on vakiintunut ja luotettava pohjoismainen maksunvälittäjä.


Askarruttaako jokin, tai haluatko kysyä esimerkiksi lisää tuotteista tai verkkokaupassa asioinnista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


  • Live-chat arkisin klo 10-17
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@trainingwithilona.fi


Jos sinulla on kysyttävää Avardasta / TWI Laskusta tai Tilistä , tai Avardalla / TWI Laskulla ja Tilillä maksamisesta, voit olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun:Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Training With Ilona -verkkokauppaan!


Training With Ilona | Motivated By JoyTAKAISIN
Loading...